sekmadienis, birželio 29

Štai ir ketvirtasis. Visai pamirštas.
Gražuolės raudona suknytė. Labai įmantri jau jos puošyba.

šeštadienis, birželio 28

Kaskart sau prisiekiu, kad siuvinėsiu ne daugiau kaip po vieną darbelį, ir kaskart savo pažadą sulaužau. Dabar ant mano stalo guli trys darbeliai.


Kazuko darželis jau tuoj bus baigtas. Labai nekantrauju. Born to shop metrikas draugų mergytei ir jau daugiau kaip metus statomi Michael'o Powell'o nameliai.

ketvirtadienis, birželio 12

Štai koks jau daigynėlis.

Po truputį po truputį kalasi gėlyčių daigeliai.

Pirkinukai

Paskutiniai mano pirkinukai, parsivežti iš Vilniaus.
Neplanavau eiti į jokią rankdarbių parduotuvę. Bet nesusilaikiau.
DMC spalvynas, lankelis ir Kazuko rinkinukas jau mano lobyne.

antradienis, birželio 10

Po įspūdingos olandų pergalės šiandien ryte visai sau pačiai netikėtai sugalvojau vykti į Vilnių. Ir tuo labai džiaugiuos. Nors kelionė gan tolima (matyt, nutiesti greitojo traukinio liniją tarp Klaipėdos ir Vilniaus idėja numarinta - o gaila, praleisti daugiau nei 6 val. kelionėj yra daug).
Bet gerų emocijų dar daugiau.
Smagu pasivaikščioti siauromis senamiesčio gatvelėmis, stebėti miesto pasikeitimą. O svarbiausia pasimatymas su labai gera studijų drauge.
Ramune, šiandien tik išsiskyrus supratau, kaip pasiilgau tavęs, mūsų studentiškų šėliojimų, ilgų naktinių pokalbių, juoko iš visko ir dėl nieko.
Susimatysime ir vėl ir labai greitai.

šeštadienis, birželio 7

Šiandien prasideda Europos futbolo čempionatas. Susirenka profesionalai, geriausi žaidėjai, tad ir žiūrėti šį žaidimą yra labai įdomu, net azartiška, nors nesu didelė šio žaidimo mėgėja.

Laikau kumščius, kad olandai laimėtų

penktadienis, birželio 6

Didžiąją savo laisvalaikio laiką praleidžiu su adata rankoj, t.y. siuvinėdama. Nedaug darbelių esu išsiuvinėjusi, o sąrašas, ko norėtųsi, vis ilgėja ir ilgėja...
Kad ir va, pamačiau ir degu noru išsiuvinėti nediduką mano mėgstamos japonų dizainerės Kazuko Aoki darbelį. Argi jis nežavus?
Apžiūrėjau savo lobyną, susirinkau siūliukus, audinį, ir pirmyn.
Tai pirmasis mano įrašas. Pati pradžių pradžia.
Tikiuosi, tiek jūs, tiek aš praleisime čia nemažai smagaus laiko.