antradienis, vasario 3

Antradieniniai nameliai

Gal ir jūs turite tokį darbelį, kurį su didžiuliu užsidegimu pradėjote, bet pabaigti vis neišeina? Ir dabar tas darbelis-nelaimėlis dulka giliai stalčiuje įkištas ir vis nesulaukia savo eilės?
Turiu aš tokį apleistą savo darbą - Michael'o Powell'o 'Handmade houses of Provence'. Pradėjau jį 2007 m. gegužę, bet beveik visus praėjusius metus išgulėjo užmiršti nameliai. Tad nusprendžiau žūtbūt pabaigti, ir kiekvieną antradienį paimsiu į rankas ir sukryžiuosiu bent po kelis kryžiukus, ir gal dar šių metų pabaigoje galėsiu džiaugtis įkurtuvėmis.
Tiek ketvirtojo namelio buvo sausio pradžioje.
Toks keturių antradienių rezultatas.

Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad pasistūmėta labai mažai, nes labai daug spalvų ir pavienių kryžiukų, o dar tas kontūras...

6 komentarai:

Ilona rašė...

Rima, pasakiški.
Pas mane ugnis ir ledas dulka jau 3 metai. Gėda, oi kaip gėda...

Anonimiškas rašė...

Namukai nerealūs :) Labai gera mintis su tais antradieniais, būtų baisiai gaila, jeigu nebaigtum. Toks jaukus ir mielas darbas, lauksiu tolimesnių procesų! :)

mika rašė...

Nu dar tokio grožio nemačiau. Visiškai skiriasi nuo visų matytų siuvinėtų paveikslų. Nerealu visiškai. Labai linkiu baigti, nes jau nedaug ir liko! Nepaprastai originalus piešinys, ir tik įsivaizduoti galiu, kiek ten darbo. Labai norėčiau ir iš arčiau paspoksoti. Tikrai, linkiu sėkmės ir finišo tiesiosios - jau nedaug liko visai!

Rima rašė...

Labai ačiū už padrąsinimą!
Mika, be to ketvirtojo yra dar ir penktasis namukas, kad gatvelė būtų užbaigta, reikės imtis ir jo...

rasuole rašė...

Nepakartojama...Jau koooks grožis... Atleistina, kad kuriamas nuo 2007 m...

IRRI style rašė...

o čia suvinėta? ! nes įspūdis, kad tai lyg spalvota grafika ! pasakiška, o dėl nepabaigtų darbų tai tikrai yra,(ir tiek kad net gėda buvo visus išvardinti ...) vieni pradėti ir jau turi kažkokią fizinę formą, kiti- minčių pavidalu sukrauti galvoje lentynose o kartais ir ant kokio juodraščio papašalioti, kad neužsimirštų :))))